site stats

Te koop torremolinos

Web19 huizen te koop in Torremolinos op thinkSPAIN, het toonaangevende Spanje-portaal met meer dan 250.000 aanbiedingen van makelaars, ontwikkelaars en eigenaren. Vind de beste selectie van huizen te koop in Torremolinos, Málaga op thinkSPAIN. Web38 Exclusieve Appartementen & Penthouses te koop in Torremolinos - DV2039 Vorig Volgende. €447.300-€495.600. 3-4. 2. 108,00M 2-121,00M 2. extra info. Klik hier om 4 Beschikbaar woningen van deze woonwijk die aan uw verseisten voldoen te zien. Het complex De regio.

Appartementen/Flats te koop in Torremolinos - 561 gevonden

WebVilla met 5 slaapkamers in Torremolinos. 5. 4. 282 m². Half Vrijstaande Villa te koop in El Pinillo, Torremolinos met 5 slaapkamers, 4 badkamers, 2 een eigen badkamer en met oriëntatie zuid, met prive zwembad, privé garage (3 parkeerplaatsen) en privé tuin. WebHier vindt u 9 immo objecten te koop in Torremolinos. Bestaande bouw en nieuwbouw en ook bouwgrond te koop. Vastgoed om te kunnen kopen via lokale vastgoed makelaars … fixed charge coverage ratio lbo https://acquisition-labs.com

Property for sale in Torremolinos - 370 properties - Kyero.com

WebSinds die tijd zijn de eigendommen van Torremolinos blijven uitbreiden en moderniseren. Hoewel er niet veel van het kleine vissersdorpje over is, hebben onroerend goed te koop in Torremolinos een ongeremd, kosmopolitisch en bevoorrecht klimaat. De LGBT+-buurt van de stad bevindt zich in het stadscentrum van Torremolinos. WebID#: 181466 Torremolinos > Costa del Sol. Impressive villa with a plot of almost 1.000m2 located in a cul-de-sac, where you can enjoy all the amenities you can imagine and absolute privacy.The house has 5 bedrooms (with en suite bathroom) and two additional bathrooms, a separate... Prijs €1,975,000. Slaapkamers: 5. Web731 vastgoed te koop in Torremolinos op thinkSPAIN, het toonaangevende Spanje-portaal met meer dan 250.000 aanbiedingen van makelaars, ontwikkelaars en eigenaren. Vind … fixed charge offence pay online

Villas te koop in Torremolinos - 69 gevonden - thinkSPAIN

Category:Vastgoed te koop in Torremolinos - 731 huizen & appartementen

Tags:Te koop torremolinos

Te koop torremolinos

Commerciële grond voor kopen in Torremolinos - Properstar

WebFinca te koop in Alhaurín de la Torre. Alhaurín de la Torre, Málaga. €375.000; ... The house is located less than 2km from Lauro Golf, 17km from the airport and less than 15km from the Torremolinos beaches. Inside there is a living room with fireplace and vaulted ceilings, a charming functional kitchen, a bedroom and a bathroom with shower Web561 appartementen/flats te koop in Torremolinos op thinkSPAIN, het toonaangevende Spanje-portaal met meer dan 250.000 aanbiedingen van makelaars, ontwikkelaars en eigenaren. Vind de beste selectie van appartementen/flats te koop in Torremolinos, Málaga op thinkSPAIN.

Te koop torremolinos

Did you know?

WebSpain Homes ® biedt luxe en nieuwbouw appartementen te koop in Torremolinos, Málaga. Contacteer ons om betaalbare appartementen te vinden. Appartement met Zee Zicht … WebAGP-0383. Moderne appartementen op exclusieve locatie in Torremolinos Het complex in Torremolinos, Costa del Sol is de beste plaats om te genieten van een rustige mediterrane levensstijl. De urbanisatie heeft gemeenschappelijke tuinen en een zwembad. TORREMOLINOS - MÁLAGA 3, 4 3. 3 €298.000.

WebOnroerend goed Torremolinos : 125 appartementen en huizen te koop. €. Woonoppervlakte in m². 0 > 1.000. Aantal slaapkamers. 0 > 5. Meer filters. Creëer een e … WebAppartementen te koop in Torremolinos. Waar vind je de beste appartementen in Torremolinos. REF# V4265758. Quick View. Torremolinos Tussenverdieping appartement 4 Kamer 3.5 Badkamers in Torremolinos. Slaapk. 4. Badk. 3.5. Bebouwd.

WebDe naam La Carihuela komt van een oude Moorse boerderij die op de top van een heuvel dicht bij het strand ligt. Het was te herkennen aan de grote hoeveelheid johannesbroodbomen in de omliggende velden. La Carihuela is een charmante woonwijk aan het strand. Het is een van de mooiste gebieden van de Costa del Sol geworden. Web3. 330. -. Zeer mooi duplex penthouse met 6 slaapkamers en 3 badkamers gelegen in de wijk Los Alamos in Torremolinos. Dit mooi onderhouden appartementencomplex met 2 zwembaden en een padelbaan is gelegen op 500 mtr van het strand. Het penthouse ligt op de 3de verdieping en is te bereiken met een lift.

WebCommerciële grond voor kopen in Torremolinos op Properstar - zoek naar woningen voor Kopen over de hele wereld

Webctm3595 Leasehold 45m 2. 59.950€. Lees meer. Huur ongeveer: 1.500€ per Month. Bars en cafés te koop in Torremolinos. Ierse café/bar – Playamar – Torremolinos – Turnkey en winstgevend – direct aan het strand... ctm3688 Leasehold 70m 2. 89.500€. Lees meer. can marijuana be frozen or refrigeratedWebMar 20, 2024 · Het strand ligt op zo'n 700m. Aan het strand, is er de dijk met leuke cafétjes, restaurants en winkeltjes. Er is altijd iets te doen dus. Supermarkten zijn er ook in de buurt. Zo is er al eentje op 200m. Ook is er een beetje verderop een groot winkelcentrum met een Carrefour. Het centrum van Torremolinos, ligt op 1,5 km. (Zie pagina ... fixed cell phoneWebMooie studio te koop in La Colina met uitzicht op zee en de bergen (Torremolinos) 1e verdieping, heeft 43m2 gebouwd, zuidoostelijke oriëntatie, gemeubileerd verkocht, airconditioning warm / koud. Gesloten gemeenschappelijke parkeerplaats Het huis heeft een woonkamer met kitchenette, 1 badkamer. fixed charge coverage vs debt serviceWebTorremolinos. Sorteren: Speciaal voor u. Speciaal voor uDatum (recent eerst)Prijs (goedkoop eerst)Prijs (duur eerst)Grootste prijsdalingenGrootste … can marijuana cause breathing problemsWebLocation: Torremolinos (500 meters from the beaches of La Carihuela) Property type: 6th floor apartment with 2 bedrooms and 1 bathroom. Size: 93 m2 (of which 8 m2 terrace) Features: air conditioning, private parking space, lift, gated complex, entry phone, renovated bathroom. Annual costs: community fees € 1,080 (€ 90 per month ... fixed charge notice appealWebBar te koop in Torremolinos Costa del Sol Malaga. Bar & Restaurant in Torremolinos gelegen in een kustgebied op 150 meter van het strand, tegenover belangrijke categorie hotels. Uitstekende gelegenheid voor een onderneming, ideaal voor familiebedrijf. De binnenruimte is ongeveer 80m2 en op het overdekte terras is plaats voor 15 tafels. fixed cellsWebOnroerend goed Torremolinos : 125 appartementen en huizen te koop. €. Woonoppervlakte in m². 0 > 1.000. Aantal slaapkamers. 0 > 5. Meer filters. Creëer een e-mailmelding! fixed charge over book debts